Geboortekaartjes

ORIGINEEL DRUKWERK 

ZOVEEL LEUKS VOOR JOUW MOOISTE MOMENTEN...

Geboortekaart Tatidesign Janne
Geboortekaart Tatidesign Paulien

TATIDESIGN

GEBOORTEKAARTJES


De geboorte van een baby’tje is heel speciaal. De geboorte van jullie éigen baby’tje is natuurlijk extra bijzonder! Dit wil je dan uiteraard ook graag aan familie en vrienden aankondigen met een origineel geboortekaartje...  Hiervoor ben je bij TATIDESIGN precies aan het juiste adres!!


Bij TATIDESIGN kan je kiezen voor een standaard kaartje uit de collectie, waarvan je alvast een deel op de website kan bekijken.


GEEF JULLIE GEBOORTEKAARTJE EN PERSOONLIJKE TOUCH...

Je kan natuurlijk ook verschillende items gaan combineren / aanpassen /... naar jullie eigen persoonlijke smaak. Zo wordt het kaartje uniek, nét zoals jullie kleine spruit!

Alle kaartjes kunnen aangepast worden qua kleur / formaat / ... en er kunnen verschillende items uit verschillende kaartjes met elkaar worden gecombineerd. Een volledig nieuw ontwerpje (maatwerk) behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!


FORMATEN, PAPIERKEUZE, ...

Geboortekaartjes worden voorzien in standaard formaten, zodat je ze met één postzegel makkelijk kan versturen. De kaartjes worden standaard gedrukt op kwalitatief mat papier. Andere “luxe” papiersoorten zoals “glinsterend papier”, "structuurpapier" en “dubbel gelaagd papier” zijn ook verkrijgbaar.

Je kan steeds een proefdrukje op papier bestellen van jullie geboortekaartje, om de kwaliteit en de kleuren in levende lijve te beoordelen. Zo kan je bijvoorbeeld de kleuren vergelijken met de kleuren van je suikerbonen en / of snoepgoed, zodat alles een mooi geheel vormt.


De beste zorgen voor kwaliteit, oog voor detail, en vooral heel veel liefde voor het vak!

Op de website vind je alvast een greep uit de collectie. Voor meer informatie of een bestelling, neem contact op via info@tatidesign.be.

VRAAG HIER JOUW

PRIJSLIJST AAN...

 
 

VUL HIER JE E-MAILADRES IN:

TATIDESIGN  |  2910 Essen

Copyright @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren