Fotoshoot

BABY & KIND

FOTOGRAFIE

Tatidesign Fotoshoot
Tatidesign Trouwkaart Aquarel

TATIDESIGN

FOTOSHOOTS


Die kleine wondertjes, wat worden ze toch snel groot... We willen ze zo goed mogelijk in elk stadium herinneren, en terecht!

TATIDESIGN kan je hierbij helpen, met een leuke fotoshoot! Hiermee kan je jouw kleine spruit voor eeuwig op beeld laten vastleggen.


LOCATIE?

We gaan op locatie ergens buiten, of ik kom aan huis om bij jullie thuis foto's te maken. Je zal uit de voorbeelden zien dat ik heel graag buiten op locatie werk. Dit geeft meer bewegingsvrijheid voor de kleintjes, wat dan weer zorgt voor spontanere foto's. De kindjes kunnen lekker uit de bol gaan, ik pas me aan!

Geen saaie geposeerde foto's als je bij TATIDESIGN een fotoshoot besteld.


Voor de allerkleinsten worden de foto's natuurlijk binnen gemaakt. Dit doe ik meestal aan huis, zodat ze in hun eigen vertrouwde omgeving zijn. 


Jullie maken zelf een selectie van de mooiste foto's. Deze ontvangen jullie in hoge resolutie, en alle overige beelden in lage resolutie. Zo kunnen jullie er zelf mee aan de slag. De foto's worden waar nodig bewerkt, en kunnen in een bepaalde kleursfeer of zwart-wit geleverd worden.


EXTRA?

Extra foto's bestellen in hoge resolutie is altijd mogelijk, alsook leuke fotoproducten zoals bijvoorbeeld een gepersonaliseerde koekjesdoos met foto van jullie kapoen(tjes), een canvas voor aan de muur, een fotocollage, ...

VRAAG HIER JOUW

PRIJSLIJST AAN...

 
 

VUL HIER JE E-MAILADRES IN: