Trouwkaarten
Tatidesign Trouwkaart Goudfolie
Tatidesign Trouwkaart Aquarel

TATIDESIGN

TROUWKAARTEN


Laat je trouwkaart helemaal passen bij de stijl van jullie mooiste dag! Er zijn zoveel stijlen, kleuren, ideeën, ... Samen komen we tot een uniek ontwerp voor jullie trouwkaart, dat jullie gasten alvast laat proeven van hoe jullie dag er zal uitzien!

Je kan hier een deel van de gemaakte trouwkaarten op de website bekijken.


GEEF JULLIE HUWELIJKSUITNODIGINGEN EEN PERSOONLIJKE TOUCH...

Je kan natuurlijk ook verschillende items gaan combineren / aanpassen /... naar jullie eigen persoonlijke smaak. Zo wordt de uitnodiging uniek, nét zoals jullie!

Een volledig nieuw ontwerp (maatwerk trouwkaart) behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!


FORMATEN, PAPIERKEUZE, ...

Trouwkaarten worden voorzien in standaard formaten, zodat je ze met één postzegel makkelijk kan versturen. De kaartjes worden standaard gedrukt op kwalitatief mat papier. Andere “luxe” papiersoorten zoals “glinsterend papier”, "structuurpapier" en “dubbel gelaagd papier” zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. Als je niet veel trouwkaartjes moet opsturen en de postzegels dus niet van belang zijn, kan je ook kiezen voor een buitenformaat van kaart.

Je kan steeds een proefdruk op papier bestellen van jullie trouwuitnodiging, om de kwaliteit en de kleuren in levende lijve te beoordelen. 


GOUDFOLIE?

Goudfolie op een trouwkaart is àltijd een goed idee! Het geeft je uitnodiging extra klasse en uitstraling, en maakt het geheel hemaal àf!


De beste zorgen voor kwaliteit, oog voor detail, en vooral heel veel liefde voor het vak!

VRAAG HIER JOUW

PRIJSLIJST AAN...

 
 

VUL HIER JE E-MAILADRES IN: